Nyttan med LifeRing en medlems beskrivning

Peter är en medlem som deltar på möte varje vecka i ungefär ett och ett halvt års tid. Han berättar att han att han tidigare testat AA-möten, som han kom i kontakt med via hälsovården, men det kändes inte helt hundra för honom. Istället tog han kontakt med en fristående psykoterapeut och Googlade på om det fanns något alternativ, och det var så han hittade LifeRing.

-Jag tycker LifeRing är väldigt trevligt. Mötena ger mig anledning till eftertanke och är ett stöd, man får prata med någon som lyssnar på en och berätta hur det är. Det hjälper mig att hålla mig nykter. Sen är det såklart bra i mitt förhållande till min fru, att hon ser att jag tar det på allvar. Det är en faktor som inte ska förringas i sammanhanget, berättar Peter.

LifeRing-mötet i Skyddsvärnet i Stockholms lokaler hålls en gång i veckan, men det finns fler möten runtomkring i Stockholm* och deltagarna kan gå på flera möten i veckan om de så vill. Peter berättar att regelbundet bli uppdaterad om sina problem, en gång i veckan är viktigt för honom.

-Jag tror att mötena gör skillnad, framför allt för att man håller problematiken aktuell och inte bara sopar undan den någonstans och går vidare.

*Det finns också LifeRing-möten i Boden och Göteborg. Se möten ovan i menyn.

Eventuella  mötesledare kan kontakta info@lifering.se för mer information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s